Фото лента

Со нашите фотоленти повеќе не мора да чекате за да имате свој кул спомен. Комбинирајте по 4 омилени фотографии на една фотолента за да раскажете приказна.


Изработка до 2 работни денови

Бесплатна достава

Цени од 300 ден

Ве молиме најавете се за да направите нарачка.
Најава

Испечатете ги фотографиите како фотолента која може да биде совршен букмарк, украс или подарок за пријателите.

Секоја фотолента брои четири фотографии по околу 4х4 сантиметри кои можете да ги комбинирате по своја мерка.

Димензии

Димензија на фотолента 5 см х 20 см Димензија на поединечна фотографија 43 мм х 43мм