Врамен правоаголен постер со паспарту

Правоаголниот постер со рачно изработена дрвена рамка и бело паспарту, ќе направи вашите фотографии да изгледаат како ремек-дело.


Изработка: 5-7 работни денови

Бесплатна достава

Цени од 1,700 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Сакате да испечатите една фотографија или да искомбинирате неколку? Сакате никогаш да не ги заборавите важните детали, и да ги запишете на принтот?

Без грижи, ние мислевме на сите ваши желби!

Одберете го шаблонот во нашиот вирутелен дизајнер кој најмногу одговара на вашиот стил и креирајте уникатни и стилски дела со нашите фотопостери.

Димензии

без рамка: 21 х 30 см; со рамка и паспарту: 30 х 40 см без рамка: 30 х 42 см; со рамка и паспарту: 40 х 50 см