Маруди мемо

Маруди мемо постерот на уникатен начин ја раскажува вашата приказна од некој специјален настан, главните случувања од годината мината или пак растот на вашето детенце низ 33 фотографии.  

Овој постер се печати на високо квалитетна хартија со одлична репродукција на бои и се врамува со рачно изработена дрвена рамка во боја по ваш избор. Постерот пред врамување има димензии 30 х 100 сантиметри.


Изработка до 5 работни денови + достава

Бесплатна достава до вашата адреса

3,850 ден

Ве молиме најавете се за да направите нарачка.
Најава

Димензии

принт: 30 х 100, врамен принт: 55 х 125 индивидуална фотографија: 5.5 х 12.5