fbpx

Контакт

Драги клиенти,

вашето задоволство од нашите услуги и квалитетот на нашите производи нам ни се најважни. Иако МарудиБукс е микро бизнис, ние сме горди на вниманието и грижата кои ги посветуваме на секој клиент посебно.

Се грижиме секое барање, фидбек, поплака или идеја за соработка, биде прочитано со внимание и одговорено во рок од 12 работни часови за време на работните денови.

Контакт информации

Пишете ни