Купи!

Марудибук: Претплата

Испечатете ги секојдневните радости!

Крирајте безвременски персонализирани месечни фотокниги! Сè што треба да направите е да изберете 30 или повеќе слики од месецот и едноставно да ги додадете вашите слики во понудените шаблони. Не чувајте ги спомените само на вашиот телефон! Можеби си велите овој е само „уште еден обичен месец“ денес, но верувајте овие фотографии ќе бидат многу посебен и драг спомен за неколку години.

Месечните фото-книги на МарудиБукс се дизајнирани за на лесен и достапен начин самостојно креирате прекрасни фото-книги. Одберете претплата на три, шест или 12 месеци и заштедете до 30%.


Време на изработка: до 5 работни денови + време на испорака

Бесплатна достава

Цени од 2,100 ден

Ве молиме најавете се за да направите нарачка.
Најава

Генерални информации

 • Tри димензии: 9.5х9.5, 13х13 и 19х19 см.
 • Број на страници: од 36 до 88.
 • Број на фотографии: од 28 до 110.
 • Дизајнерски шаблони овозможуваат комбинирање од една до девет фотографии на страница со или без текст.
 • Корица:ламинирана 250gsm фото-хартија со мат финиш.
 • Книжен блок: 160gsm сјајна фото-хартија.
 • Дигитално печатење со 6 бои.
 • Перфектно спојување (Pefrect bind) – врзување на страниците со лепење за чист и нежен изглед.
 • Компактен, лесен, минималистички дизајн
 • Еднострано колор печатење на корицата
 • Двострано колор печатење на книжниот блок

Дали претплатата е за вас?

Ако уживате да фотографирате и тоа го правите редовно, Марудибуковите: месечната претплата на фотокниги е идеална за вас.
 
Соберете минимум од 30 фотографии или направете комбинација на фотографии и текст – посветете страници на пораки, анегдоти или едноставни потсетници на деталите кои не сакате да ги заборавите.
 
Откако ќе ја соберете содржината креирајте ја вашата фотокнига и добијте ја за неколку денови на вашата адреса со бесплатна достава.
 
Можности на претплата: со плаќање на целиот износ однапред, или со месечни рати и тоа за претплата на три месеци: плаќате 2 фотокниги со полн износ + за третата добивате купон за попуст; за претплата на шест месеци: плаќате 5 фотокниги со полн износ + шестата ја добивате гратис; за претплата на 12 месеци: плаќате 9 фотокниги со полн износ, последните три ги добивате гратис.

Гаранција и испорака

Ако не сте целосно задоволни од вашиот производ, контактирајте не` во рок од 8 дена по добивањето на вашата нарачка за да ја корегираме. Дознајте повеќе за нашата политика за рекламации.

 
Изработката на фотокнигите со меки корици трае околу 5 денови за внимателна рачна изработка. Сите производи потоа се испорачуваат од Скопје преку ЕЛС. Испораката е бесплатна, а времето на испорака начесто е до три работни денови. Посетете ја нашата страница со информации за испорака за повеќе детали.

Димензии

9.5 х 9.5 см со 36 или 60 страници 13 х 13 см со 36, 60 или 88 страници 19 х 19 см со 36, 60, 88 или 116 страници

Може да те интересираат и овие производи...