Луксбук

Луксбукот е современ фото албум кој ги слави вашите најзначајни спомени.

Ние, во МарудиБукс ја разбираме вистинската важност на спомените, затоа за вас грижливо дизајнираме персонализиран изглед на фотокнигата соодветен на вашите фотографии и желби, во договор со вас.


Персонализиран дизајн

Можност да ја прегледате и промените содржината пред печатење

Бесплатна достава

Дизајн по ваша мерка

Закажете кус состанок и поразговарајте за вашите очекувања и фотографии. Така нашата дизајнерка ќе има одличен увид и ќе ви предложи солуции кој совршено ќе ги вдомат вашите спомени.

На крајот ќе добиете уникатно дизајнирана фотокнига, рачно изработена за вас.

Премиум квалитет

Луксбукот е фотокнига испечатена на премиум фотохартија, страниците се каширани на дебела лепенка за луксузен изглед и трајност.

Насловната страница може да биде со испечатена фотографија или да одберете од понудените материјали со жиг за безвремено чувство.

Форма за нарачка

Пополнете ја формата подолу на оваа страница и очекувајте го нашиот повик.

Ние ќе се погрижиме за сѐ да изгледа онака како што посакувате, и малку подобро од тоа.

Вашиот Луксбук ќе пристигне совршено спакуван до вашата домашна адреса без никаков дополнителен надоместок.

Димензии

30 x 30 см 20 х 20 см

Закажете разговор со нашата дизајнерка

Пред да го купите овој производ, ве молиме пополнете ја формата подолу. На тој начин ќе можеме да ви помогнеме да го направите вистинскиот избор за вашите најскапоцени спомени.


Очекувајте го нашиот повик наскоро.

Ве молиме најавете се за да направите нарачка.
Најава    Изглед на ЛуксБук

    Доколку веќе имате идеја како сакате да изгледа вашиот Луксбук ве пополнете ги полињата подолу. Во спротивно оставете ги празни, нашата дизајнерка ќе ве води низ процесот за време на вашиот разговор.