Маруди бебе постер

Дали барате персонализиран, уникатен и вистински сентиментален спомен за да ја прославите радоста за новороденото бебе? Тогаш Мааруди бебе постерот, дизајниран да ја прикаже бескрајната љубов која постојано расне е идеален за вашето семејство.

Персонализирајте го постерот внесувајќи го името, датумот, часот и местото на раѓање на вашето бебе заедно со вашата омилена фотографија од него/неа и зачувајте ги најдрагите спомени на уникатен начин.


Изработка: 5-7 работни денови

Бесплатна достава на територијата на Македонија

Цени од 600 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Маруди бебе постерот покрај можноста да додадете ваша фотографија, исто така ви овозможува да додадете сопствен текст, што го прави овој постер навистина персонализирано уметничко дело. Од значајни цитати до специјални датуми или имиња, можете да ја прилагодите вашата рамка за да го одразува вашиот уникатен стил и личност.

Се печати на фотохартија со сјаен финиш или на полусјајна премиум хартија со фантастична репродукција на бои и гантирана долготрајност на принтот.

Достапно со или без рамка. Опциите за боја на рамката вклучуваат црна, бела или натур.

Димензии

врамен А3 постер: 33 × 45 см врамен А3+ постер: 33 x 48 см