Маруди спомен рамка

Претворете ги омилените слики во неверојатен подарок или украс на вашиот дом.


Изработка: 5-7 работни денови

Бесплатна достава на територијата на Македонија

Цени од 600 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Маруди спомен рамката покрај можноста да додадете ваши фотографии, исто така ви овозможува да додадете сопствен текст, што го прави овој постер навистина персонализирано уметничко дело. Од значајни цитати до специјални датуми или имиња, можете да ја прилагодите вашата рамка за да го одразува вашиот уникатен стил и личност.

Се печати на фотохартија со сјаен финиш или на полусјајна премиум хартија со фантастична репродукција на бои и гантирана долготрајност на принтот.

Достапно со или без рамка. Опциите за боја на рамката вклучуваат црна, бела или натур.

Димензии

врамен А3 постер: 33 × 43 см врамен А3+ постер: 43 x 48 см