Фотобук

Испечатете ги дигиталните фотографии од вашите уреди и заживејте ги спомените преку рачно изработена  фотокнига (фото албуми) со мека корица.

Сјајната хартија и квалитните мастила за печатење даваат фантастична живост на боите, во комбинација со минималистичкиот дизајн вашите омилени фотографии ќе ја раскажуваат уникатната приказна на вашиот живот.


Време на изработка: 3-5 работни денови

Бесплатна достава

Цени од 700 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Генерални информации

 • Tри димензии: 9.5х9.5, 13х13 и 19х19 см.
 • Број на страници: од 36 до 116.
 • Број на фотографии: од 28 до 300.
 • Дизајнерски шаблони овозможуваат комбинирање од една до девет фотографии на страница со или без текст.
 • Корица:ламинирана 250gsm фото-хартија со мат финиш.
 • Книжен блок: 160gsm сјајна фото-хартија.
 • Дигитално печатење со 6 бои.
 • Перфектно спојување (Pefrect bind) – врзување на страниците со лепење за чист и нежен изглед.
 • Компактен, лесен, минималистички дизајн
 • Еднострано колор печатење на корицата
 • Двострано колор печатење на книжниот блок

Дали Марудибукот е за вас?

Ако имате многу фотографии од кои сакате да создадете едноставен, секојдневен формат за собирање на најдрагите моменти.
 
Омилен избор на нашите клиенти за:

 

 • Секојдневни спомени
 • Портфолио за млади уметници – детски цртежи
 • Семејни фотографии
 • Спомени од патувања
 • Фотографии од Инстаграм или Фејсбук
 • Креативни уметнички проекти

Гаранција и испорака

Ако не сте целосно задоволни од вашиот производ, контактирајте не` во рок од 8 дена по добивањето на вашата нарачка за да ја корегираме. Дознајте повеќе за нашата политика за рекламации.

 
Изработката на фотокнигите со меки корици трае околу 5-7 денови за внимателна рачна изработка. Сите производи потоа се испорачуваат од Скопје преку ЕЛС. Испораката е бесплатна, а времето на испорака начесто е до три работни денови. Посетете ја нашата страница со информации за испорака за повеќе детали.

Во MarudiBooks, искрено веруваме во трајната привлечност и вредноста на рачно изработените печатени спомени. Со спојување на традиционалните техники со современата технологија за печатење, создаваме неверојатни фотокниги кои не само што ќе ги обожава вашето семејство, туку ќе останат особено драги семејни наследства за генерациите што доаѓаат. Придружете ни се во славењето на моќта на печатените спомени со нашите исклучителни производи и извонредна поддршка.

Димензии

9.5 х 9.5 см со 36 или 60 страници 13 х 13 см со 36, 60 или 88 страници 19 х 19 см со 36, 60, 88 или 116 страници

Може да те интересираат и овие производи...