Ретро принт

Испечатете Ретро принт и пуштете ја креативноста да се забавува.


Изработка до 2 работни денови.

Бесплатна достава.

Цени од 600 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Ретро принтовите ги печатиме на дебела фото хартија со мат или сјај финиш.

Можете да ги искористите предвидените полиња за да внесете текст или ако сакате да оставите личен печат, можете и самите да ги допишете вашите мисли по печатењето.

Ретро принтовите се фантастичен подарок, а може и да ги изложите креативно во домот, да ги залепите во вашиот дневник, да направите колаж, да ги користие како покана или да ја пуштите вашата креативност да ве води. Во секој случај, ретро принтовите ќе ве освојат со квалитетот на печат и забавниот изглед.

Димензии

Мини ретро принт: 93 х 114 мм; димензија на фотографија: 80 х 80 мм Макси ретро принт: 140 x 114 мм; димензија на фотографија: 128 х 80 мм