Традиционален принт

Погодни за врамување, чување во албум, како и за подарок, Традиционалните принтови ќе им дадат високо квалитетен изглед на вашите фотографии.


Изработка: 2-3 работни денови

Бесплатна достава

Цени од 600 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Одличен начин да ги зачувате вашите фотографии или графики е да ги испечатите на нашата дебела фото хартија со сјајен или мат финиш.

Можете да напишете посвета на задната страна и да ги пратите како разгледница.

Димензии

Традиционален принт 1: 10х14 см Традиционален принт 2: 14х20 см