fbpx

MarudiTalks

Совладајте го хаосот: Како да се справите со натрупаните дигитални фотографии

Совети
Организација

Совладајте го хаосот: Како да се справите со натрупаните дигитални фотографии

Имате стотици дигитални фотографии? Сè уште не сте нашле време да ги испечатите фотографиите од вашата свадба? Уште не ги одбравте најважните слики од роденденот…

Совети
Инспирација

Мигови полни љубов: Водич за семејни фотографии

Здраво, драги мои чувари на спомените! Зарем не е магично како семејствата се спојуваат, креирајќи совршена таписерија на љубов, заедништво и малку откаченост? Кога работев…

Фамилија
Бебе

Важноста на чувувањето спомени: Создавање фото-книга за првата година на вашето бебе

Како мајка, ја разбирам длабоката важност и тежина кои ги носат спомените. Тие не се само доказ за минатото, туку и врска со иднината. А…

Совети

Организирај ги фотографиите од мобилниот во годишен албум: Како да ги зачувате вашите спомени?

Спомените се нишките што ја плетат таписеријата на нашите животи. Тие се моментите за кои се држиме, искуствата што нè обликуваат и луѓето што ги…

Организација

ВОДИЧ: Како да ги организирате дигиталните фотографии?

Кога ги разгледуваме нашите фотографии и го гледаме хаосот од дуплирани, матни, ненамерно сликнати фотографии...Она што ни се мота низ глава е “Ништо не можам…