fbpx

Совети

Совети

Совладајте го хаосот: Како да се справите со натрупаните дигитални фотографии

Имате стотици дигитални фотографии? Сè уште не сте нашле време да ги испечатите фотографиите од вашата свадба? Уште не ги одбравте најважните слики од роденденот…

Совети

Мигови полни љубов: Водич за семејни фотографии

Здраво, драги мои чувари на спомените! Зарем не е магично како семејствата се спојуваат, креирајќи совршена таписерија на љубов, заедништво и малку откаченост? Кога работев…

Совети

Организирај ги фотографиите од мобилниот во годишен албум: Како да ги зачувате вашите спомени?

Спомените се нишките што ја плетат таписеријата на нашите животи. Тие се моментите за кои се држиме, искуствата што нè обликуваат и луѓето што ги…

Совети

ЗОШТО МОРА ДА ГИ ИСПЕЧАТИТЕ ВАШИТЕ ФОТОГРАФИИ?​

Се сеќавам како дете, кај баба ми на гости наидов на стари албуми. Држејќи ги старите фотографии во моите раце, почувствував како да се враќам…

Совети

КАКО ДА ОДБЕРАМ ФОТОГРАФИИ ЗА ФОТОКНИГА?

Сите сме биле тука – купишта фотографии, сите драги, некои за нијанса подобри од другитe, но  на другите подобро сме испаднале.  Прашањето е: Кои се најважните?…