fbpx

Организација

Организација

Совладајте го хаосот: Како да се справите со натрупаните дигитални фотографии

Имате стотици дигитални фотографии? Сè уште не сте нашле време да ги испечатите фотографиите од вашата свадба? Уште не ги одбравте најважните слики од роденденот…

Организација

ВОДИЧ: Како да ги организирате дигиталните фотографии?

Кога ги разгледуваме нашите фотографии и го гледаме хаосот од дуплирани, матни, ненамерно сликнати фотографии...Она што ни се мота низ глава е “Ништо не можам…

Организација

10 БЕСПЛАТНИ АЛАТКИ ЗА ОБРАБОТКА НА ФОТОГРАФИИ – 2021

Еден од најчестите превиди кога се во прашање фотографиите е нивната обработка. Таа е особено важна кога ги припремате фотографиите за печатење. Најпопуларните алатки како…