fbpx

Бесплатен прирачник:Водич за зачувување на спомени

Водич за зачувување на спомени од marudibooks
Водич за зачувување на спомени од МарудиБукс
Зачувајте ги вашите спомени, раскажете ја вашата приказна, креирајте незаборавен спомен.

Преземете го бесплатниот PDF “Водич за зачувување на спомените” и започнете со креирање на прекрасен спомен од вашиот живот

Промени го начинот на кој пристапуваш на твоите фото-проекти и кажи збогум на напнатоста и чувството на беспомошност кога ќе се соочите со стотици и илјадници фотографии.

Со преземање на водичот добивате:
  • Водич за релаксирано и лесно организирање на дигиталните фотографии во прекрасно дизјанирани проекти
  • Чеклиста која ќе ви го олесни процесот на пренесување на фотографиите од мобилен во безвремен фото-проект кој ќе ги раскажува вашите приказните со генерации
  • Детален план кој ве води чекор по чекор низ процесот за планирање и печатење на вашите фото-проекти
  • Совети и насоки за минималистично, насочено и безвременско дизајнирање на вашите фото-проекти
* ЗАДОЛЖИТЕЛНО