Елегантен ѕиден календар

Елегантниот календар е совршен потсетник на сите значајни датуми и драги фотографии. Она што е уникатно кај овој календар, покрај тоа што можете да направите креативни колажи од вашите омилени фотографии, по завршување на месецот, фотографијата лесносе двои од календарот со помош на специјални засеци. Зачувате, врамите или пак вклучете ја во следниот креативен проект.

Опис:
12 листови квалитетна 260gsm фотохартија со сјаен финиш
Димензии: 20 х 42 см
Фотографија: 13 х 18 см
Вклучена бела кука за закачување на ѕид


Изработка од 2-4 работни денови

Бесплатна достава

1,250 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава