Маруди мемо 100

Маруди мемо постерот на уникатен начин ја раскажува вашата приказна низ 33 или 100 фотографии.  

Овој постер се печати на високо квалитетна хартија со одлична репродукција на бои и се врамува со рачно изработена дрвена рамка во боја по ваш избор. Врамениот постер е со приближни димензии од 40 х 110 сантиметри.


Изработка до 7 работни денови + достава

Бесплатна достава до вашата адреса

3,850 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Детали

Маруди Мемо Постер - Хоризонтален со натур рамка од Марудибукс

  • Подготвенo за закачување на ѕид.
  • Вклучува rачно изработена рамка од полно дрво, стакло, бело паспарту и механизам за закачување.
  • Хартија: премиум Luster хартија со полусјаен финиш.
  • Технологија: Инк џет печатење со 6 бои со извонреден опсег и сјај, долготрајност на принт.

Полно дрво

Рамките на МарудиБукс постерите се изработени од полно дрво и квалитетно стакло кои се вистински траен дом на вашите фотографии.
Со јасни прави линии и ненаметлив изглед, фантастично се вклопуваат во секоја естетика.

Маруди гаранција

Маруди Мемо Постер - вертикален со натур рамка од Марудибукс

Со сигурност ќе уживате во спомените зачувани со Марудибукс, но, имајте на ум дека ако не сте комплетно задоволни со вашата нарачка можете да ме исконтактрате и да најдеме решение кое ќе ве остави задоволни и радосни.

Димензии

Врамен принт: 440мм х 1140мм Постер: 300мм х 1000мм Димензија на индивидуална фотографија кај постер со 5 фотографии: 16х22мм Димензија на индивидуална фотографија кај постер со 33 фотографии: 85х85мм Димензија на индивидуална фотографија кај постер со 100 фотографии: 51х50мм