Маруди галерија 117

Маруди галеријата е персонализиран премиум постер со рачно изработена дрвена рамка, кој ја раскажува вашата омилена приказна низ 117 фотографии. 

Совршен дом за вашите фотографии од Instagram, Facebook или мобилен.

Се печати на полусјајна премиум хартија со фантастична репродукција на бои и гантирана долготрајност на принтот.


Изработка: 5-7 работни денови

Бесплатна достава на територијата на Македонија

3,250 ден

Најавете се за да направите нарачка.
НајаваОдберете од трите понудени шаблони со 12, 35 или 117 фотографииОдберете бела, црна или натур рачно изработена дрвена рамкаОдберете ја ориентацијата која најмногу одговара на вашите потреби

Димензии

без рамка: 33 х 48 см; со рамка и паспарту: 45 х 60 см Димензија на индивидуална фотографија кај шаблон со 12 фотографии: 101 х 101 мм Димензија на индивидуална фотографија кај шаблон со 35 фотографии: 59 х 59 мм Димензија на индивидуална фотографија кај шаблон со 117 фотографии: 32 х 32 мм