Маруди галерија

Маруди галеријата е персонализиран премиум постер со рачно изработена дрвена рамка, кој ја раскажува вашата омилена приказна низ 12, 35 или 117 фотографии. 

Совршен дом за вашите фотографии од Instagram, Facebook или мобилен.

Се печати на полусјајна премиум хартија со фантастична репродукција на бои и гантирана долготрајност на принтот.


Изработка: 5-7 работни денови

Бесплатна достава на територијата на Македонија

3,250 ден

Ве молиме најавете се за да направите нарачка.
Најава

Димензии

без рамка: 30 х 42 см; со рамка и паспарту: 40 х 50 см без рамка: 33 х 48 см; со рамка и паспарту: 45 х 60 см