Врамен квадрат постер со паспарту

Одберете од една до девет фотографии и креирајте постер во квадратен формат кој ќе пристигне до вашиот дом врамен и подготвен за закачување.


Изработка до 7 работни денови

Подготвено за едноставно закачување на ѕид

Бесплатна достава

Цени од 1,650 ден

Најавете се за да направите нарачка.
Најава

Димензии

Димензии на принт: 21 х 21 см; Димензија на врамен постер со 5см бело паспарту: 30 х 30 см Димензии на принт: 30 х 30 см; Димензија на врамен постер со 5см бело паспарту: 40 х 40 см