Квадрати

Класичните Квадрат фото принтови се најдобриот начин да ги испечатите секојдневните фотографии, особено оние кои ги сликате со мобилен. Се печатат на дебела хартија со мат или сјај финиш, за да ги прикажат вашите фотографии во најдобро светло.


Изработка до 2 работни денови

Бесплатна достава

Цени од 600 ден

Ве молиме најавете се за да направите нарачка.
Најава

Квадратчињата се одличен подарок за драги личности или пак можат да бидат забавен колаж во вашиот дом или дневник. Едноставно, не може а да не се заљубите во нив.

Димензии

9 х 9 см 13 х 13 см